Verkoop haargummies met het startpakket. Nu met 10% korting.✨

Meer informatie over het startpakket?

Blablabla speciaal hebben wij ontwikkeld, het Yummygums startpakket. Zo zorgen wij dat jij alle tools hebt om het meeste uit Yummygums verkoop te halen.

  • 6 potten Yummygums
  • Spiegelsticker, informatiesheet, brochure en meer!
  • Ontwikkeld subscription model om jouw klanten te binden

Benieuwd naar de verkoopprijzen en wat ons zo onderscheid? Vraag informatie aan en wij laten je de ins- en outs weten!

Yummygums haar en beauty salons in de Benelux:

5 4 2

 

Doc Amy
Shelly van Rooyen

Geniet van Yummygums sinds 2018, Amsterdam.

‘Ik gebruik Yummygums Multi Plus sinds 2018. Ik heb vaker verschillende soorten vitamines geprobeerd, maar dat waren altijd grote tabletten. Die krijg ik gewoon niet weg en dacht dan ook altijd! 

Renee Expert Salon

Renee van Hoedjes – eigen salon in Laren, al meer dan 30 jaar in het vak. 

‘Ik gebruik Yummygums Multi Plus sinds 2018. Ik heb vaker verschillende soorten vitamines geprobeerd, maar dat waren altijd grote tabletten. Daarom gebruik ik nu Yummygums, omdat ze makkelijk te kauwen zijn. Plus het feit dat ze natuurlijk ook heel lekker smaken! 

City Street Spa

Renee van Hoedjes – eigen salon in Laren, al meer dan 30 jaar in het vak. 

‘Ik gebruik Yummygums Multi Plus sinds 2018. Die krijg ik gewoon niet weg en dacht dan ook altijd: “waarom moet dit zo?” Daarom gebruik ik nu Yummygums, omdat ze makkelijk te kauwen zijn. Plus het feit dat ze natuurlijk ook heel lekker smaken! 

Vraag nu informatie aan en ontvang 10% korting op het startpakket.🎉